Dzień | Pierwsze danie | Drugie danie |
01.09.2022 | krupnik z kaszy (1) | spaghetti bolognese z mięsem i z serem żółtym (2) |
02.09.2022 | zalewajka z ziemniakami (1) | makaron z serem i cynamonem (2) |
05.09.2022 | pomidorowa z ryżem (2) | pulpety z ziemniakami w sosie mięsnym, surówka (3) |
06.09.2022 | zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami (2) | pierogi z mięsem (3) |
07.09.2022 | grochówka z ziemniakami | gulasz wieprzowy z kaszą, ogórek (1) |
08.09.2022 | rosół z makaronem (1) | schabowy panierowany z ziemniakami, surówka (3) |
09.09.2022 | zupa krem w warzyw z grzankami (1) | kotlet rybny z ziemniakami, surówka z kapusty kiszonej (3) |
12.09.2022 | zupa brokułowa z ziemniakami (2) | filet w sosie pomidorowym w makaronem penne (2) |
13.09.2022 | zupa fasolowa z ziemniakami | pierogi z serem białym i masłem (3) |
14.09.2022 | zupa pieczarkowa z ryżem (2) | klopsiki w sosie koperkowym z kaszą, surówka (3) |
15.09.2022 | lane kluski na rosole (3) | kotlet mielony z ziemniakami, buraczki (3) |
16.09.2022 | zupa pomidorowa z makaronem (2) | kluski na parze z koktajlem owocowym (3) |
19.09.2022 | kapuśniak z ziemniakami | potrawka z kurczaka z warzywami i ryżem białym (1) |
20.09.2022 | zupa kalafiorowa z makaronem (2) | spaghetti bolognese żółtym serem (2) |
21.09.2022 | rosół z manną (1) | pałeczka z kurczaka, ziemniaki, surówka |
22.09.2022 | krupnik z ryżu | pulpety w sosie pieczarkowym z kopytkami, surówka (3) |
23.09.2022 | zupa pieczarkowa z makaronem (2) | paluszki rybne z ziemniakami, surówka z marchewki (1) |
26.09.2022 | barszcz czerwony zabielany z ziemniakami (2) | nugettsy z kurczaka z ziemniakami, surówka (3) |
27.09.2022 | zupa ogórkowa z ryżem (2) | kartacze z mięsem i okrasą (3) |
28.09.2022 | zupa kalafiorowa z makaronem (2) | bitka wieprzowa w sosie mięsnym, kasza, ogórek (1) |
29.09.2022 | zalewajka z ziemniakami (1) | schab panierowany, ziemniaki, surówka (3) |
30.09.2022 | zupa jarzynowa z ziemniakami (2) | naleśniki z serem białym (3) |
* oznaczenia numeryczne przy potrawach, oznaczają użycie składnika zawierającego alergen, zgodnie z oznaczeniem numerycznym w informacji o ALERGENACH I PRODUKTACH POWODUJĄCYCH NIETOLERANCJE POKARMOWE.